Ağustos 07, 2012

Mustafa Öztürk direkten döndü!

Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un orta sahadaki başarılı isimlerinden Mustafa Öztürk, önceki gün aldığı ayrılık kararından jet bir dönüş yaparak yeni sezon öncesinde takımda kalma kararı aldı. Erzincan Refahiyespor hazırlık maçında da görev alan başarılı oyuncu taraftarların yoğun sevgisiyle karşılaştı.

Spor Toto 3.lig 3.Grup ekiplerinden Erzurum Büyükşehir Belediyespor önceki gün orta sahadaki güçlü isimlerden Mustafa Öztürk'ün takımdan ayrılma kararıyla sarsılmıştı.

Yönetimle maddi konularla anlaşamadığı iddia edilen başarılı oyuncu, takımın kamp yaptığı oteli terk ederek memleketine dönmüştü.

Öztürk'ün bu kararı ise en çok mavi beyazlı taraftarları üzmüştü. Bunun üzerine Erzurum Büyükşehir Belediyespor'lu yöneticiler ile Mustafa Öztürk arasında yoğun bir transfer görüşmesi başladı. Saatler süren görüşmelerin ardından ardından başarılı oyuncu ile tekrardan anlaşma sağlanarak memleketinden apar topar Erzurum'a getirildi.

Ayağının tozuyla maça çıktı

Sabah saatlerinde THY'ye ait uçakla Ankara'dan Erzurum'a gelen oyuncu, ayağının tozuyla Erzincan Refahiyespor ile oynanan hazırlık maçında görev aldı. Deplasman ekibinin maçın 10'ncu dakikasında Serdal'ın ayağından gelen golle 1-0 galip geldiği maçta 70 dakika sahada kalan Mustafa Öztürk oynadığı futbolla yine göz doldurdu. Yeni sezon öncesinde formasını kimseye kaptırmaya niyetinin olmadığı başarılı orta saha oyuncusunun atmış olduğu bir gol ise ofsayt gerekçesiyle orta hakem tarafından iptal edildi.

Taraftarlardan yoğun sevgi gösterisi

Refahiyespor karşısında hazırlık maçı olmasına rağmen takımlarını yalnız bırakmayan yaklaşık 2 bin mavi beyazlı taraftar maç öncesinde adeta tribün resitali sunarak, takımlarını ateşlediler. Erzurum Büyükşehir Belediyespor'lu oyunculara yoğun sevgi gösteren taraftarlar ayrılma kararırdan vazgeçen Mustafa Öztürk'ü ise bağırlarına bastılar. " Buraya buraya Mustafa Öztürk buraya' diye tezahüratlarda bulunan taraftarlar, başarılı orta saha oyuncusuna üçlü çektirdi.

Öte yandan Mustafa Öztürk'ün takıma yeniden döndüğü için çok mutlu olduğu bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...