Ağustos 27, 2012

Dadaş'ta transferin en 'Ballı'sı

Geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansla kalitesini ortaya koyan ancak geçirdiği hastalık sebebiyle ikinci devrenin büyük bölümünde takımdaki yerini alamayan, sezon sonunda ise bu gerekçeyle sözleşmesi yenilenmeyen Musa Ballı, hastalığından tamamen kurtulmuş ve İkinci Lig ekiplerinden Ofspor'la anlaşma sağlamıştı. Bunun üzerine sol kanatta Musa'ya yine ihtiyaç duyan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da yetkililer yeniden harekete geçerek "14 Numara"yı yeniden takımımıza kazandırdı.

Geçirdiği talihsiz hastalık nedeniyle geçtiğimiz sezon yalnızca 17 maçta görev alan ve 4 gol atıp 5 asist yaparak kalitesini ortaya koyan başarılı orta saha oyuncusu, sezonun geri kalan bölümünde ise hastalığıyla mücadele etmişti. Yeni sezon öncesinde 2.Lig ekiplerinden Ofspor'la sözleşme imzalayan ancak Erzurum Büyükşehir Belediyespor'lu yöneticilerin yoğun uğraşları sonuncunda ikna edilerek yeniden mavi beyazlı kulübe kazandırılan Musa Ballı ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Dün THY'ye ait uçakla Erzurum gelerek ayağının tozuyla ilk antrenmanına çıkan Musa Ballı'nın ilk sözleri ise şunlar oldu:

"Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da şampiyonluk sevinci yaşamak istiyorum, Taşkın hocamız nezaretinde bu amacımıza ulaşacağımıza inanıyorum. Rahatsızlığımdan eser kalmadı, artık tüm gücümle kendimi futbola ve takımıma vereceğim."

Musa Ballı'nın transferi sonrasında açıklama yapan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un Teknik Menajeri Nejdet Gümüşenek ise "Musa Ballı geçen yıl takıma yaptığı katkılar dolayısıyla mavi beyazlı taraftarlar tarafından yakından tanınmakta ve bilinmekte. Futbolcunun kariyeri başarılarla dolu. Kalitesini kanıtlamış bir futbolcu. Yaş itibariyle takıma büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...