Ağustos 30, 2012

Dadaş Gokgoş'u 2-1'le geçti

Erzurum Büyükşehir Belediyesporumuz, Kazım Karabekir Stadı'nda hazırlık maçında karşılaştığı Gökhan Emreciksin'li, Sinan Kaloğlu'lu, Pascal Feindouno'lu, Sedat Bayrak'lı, Ahmet Şahin'li Elazığspor'u yenik duruma düşmesine rağmen 2-1'lik skorla mağlup etti. Gollerimiz, 60. dakikada Dede Çelik, 79. dakikada Emrah Bayram'dan geldi.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, hazırlık maçında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor'u 2-1 mağlup etti.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan maçta takımımız sahaya, İlker Günay, Zafer Doğan, Dede Çelik, Erdinç Pekgöz, Samet Altuntaş, Emrah Bayram, Muhammed Emin Bakan, Cabir Coşar, Oktay Gümüş, Ahmet Baykal ve Emrah İnanç onbiriyle çıktı. İlk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta Sanica Boru Elazığspor, 34. dakikada Sinan Özcan'ın attığı golle 1-0 öne geçti.

İKİNCİ YARI DADAŞ RESİTALİ

Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Erzurum Büyükşehir Belediyespor ise ikinci yarının 60. dakikasında sağ kanattan kullanılan korner atışında topa çok iyi yükselen Dede Çelik'le beraberliği sağladı: 1-1.

Dakikalar 78'i gösterirken ani atakla Elazığ kalesine yüklenen Erzurumspor'lu futbolcular topu, ceza sahası içindeki Emrah Bayram'la buluşturdu. Emrah'ın da yerden düzgün ve sert şutu ağlarla buluşarak Palandöken Kartalları'nı üstün duruma taşıdı ve maç bu skorla tamamlandı, 2-1.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor bu maçta sergilediği futbolla lig için taraftarlarını oldukça umutlandırırken 9 Eylül'deki Maltepespor maçı için de büyük moral kazandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...