Ağustos 07, 2012

Dadaş'ın hazırlık maçları takvimi

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Erzurum Büyükşehir Belediyesporumuz, 8 Ağustos Çarşamba günü Kahramanmaraşspor'la, 9 Ağustos Perşembe günü 3. Grup'taki rakiplerimizden Altınordu'yla, 11 Ağustos Cumartesi günü ise Sakaryaspor'la hazırlık maçı oynayacak.

Dünkü maçta 2. Lig'den Bank Asya'ya yeni yükselmiş olan Şanlıurfaspor'la oynayan ve maçı 1-0 kaybeden takımımızın, 3. Lig'den 2. Lig'e yükselen Kahramanmaraşspor, 2. Lig'den 3. Lig'e bu sezon düşmüş olan Altınordu ve Bank Asya'dan 2. Lig'e yine bu sezon düşmüş olan Sakaryaspor gibi kadrosunu yeni ligine göre büyük ölçüde yenilemeyi düşünen takımlarla kozlarını paylaşması dikkat çekiyor. Bilindiği gibi Erzurumsporumuz da önceki sezondan kadrosunda sadece 8 futbolcuyu tutarak çok sayıda transferle yeni bir takım oluşturmuştu.


Bu arada, Erzurumlu olan ve bir dönem Erzurumspor forması da giymiş olan Abdulkadir Öz'ün formasını giydiği Azerbaycan takımı Bakü'nün de Erzurum Büyükşehir Belediyespor'la Bolu'da hazırlık maçı yapmak için teklif sunmaya hazırlandığı öğrenildi.

1 yorum:

  1. Takım güzel ve hızlı bir şekilde adapte oluyor yeneceğimize inanıyorum. Allah Dadaşımızın yardımcısı olsun.

    YanıtlaSil

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...