Ağustos 07, 2012

İbrahim İdiş Erzurum'a transfer oldu

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da forvet bölgesine transfer için arayışlar sürerken bu mevkiye geçen yıl Çarşambaspor forması giyen İbrahim İdiş takviyesi yapıldı. İbrahim geçtiğimiz sezon 7 kez fileleri havalandırmıştı.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Çarşambaspor'dan İbrahim İdiş'le sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon en sıkıntılı bölge olan forvete gol ve golcü sorununu çözecek olan güçlü transferler bekleyen taraftarlar, bu bölgeye yapılan ikinci takviyeyle de tatmin olmadı.

Geçtiğimiz sezon kadrosunda Volkan Serim, Tarık Tekdal, Ümit Güner, Volkan Bayram ve Habib Uzun gibi 5 hücum oyuncusunu barındırarak lige başlayan, sonrasında Ümit Güner ve Habib'le yolları ayıran Erzurumspor, Tarık Tekdal'ın da stoper mevkisinde daha başarılı performans sergileyerek o bölgeye çekilmesiyle ileri uçta sadece Volkan Serim ve Volkan Bayram'ın kalmasıyla alternatif sıkıntısı yaşamıştı. Devre arasında, o sezonki 3. Lig'in en çok gol atan 3 futbolcusndan biri olan Mehmet Türk'ü kadrosuna dahil eden ancak bu oyuncudan da fazla verim alamayan Mavi-beyazlı ekibimizin bu sezon isabetli takviyelerle forvet anlamında tüm sıkıntıları çözmesi bekleniyor.

Daha önce, forvet arkasında ve forvette oynayabilen, geçtiğimiz sezon Bugsaşspor'da sadece 2 gol atan Emrah İnanç'ı kadrosuna katan takımımız, ikinci forvet transferini de İbrahim İdiş'i alarak gerçekleştirdi. Taraftarların yüksek beklentilerini karşılayabilecek kariyerli bir forvet transferi ise henüz gerçekleşmedi.

İbrahim İdiş

2011-2012 sezonunda takımımızın da bulunduğu 3. Lig 3. Grup'ta topladığı 16 puanla ligi son sırada tamamlayan Çarşambaspor'da 2'si penaltıdan olmak üzere 7 gol atan İbrahim İdiş'in 5 yıllık profesyonel kariyeri boyunca attığı gol sayısı ise 15.

SON ÜÇ SEZONDA İKİ KEZ KÜME DÜŞTÜ

Futbola başladığı Bucaspor'da 2007 yılında profesyonel olan İbrahim İdiş sonrasında ise Menemen Belediyespor ve İzmirspor'a kiralandı. 2009-10 sezonunda Menemen Belediyespor'la çıktığı 16 maçta 3 gol atabilen İbrahim, sonraki durağı olan İzmirspor'da ise yalnızca 2 maça çıkabildi. İzmirspor'un küme düşmesiyle birlikte Gümüşhanespor'a bonservisiyle birlikte transfer olan 22 yaşındaki forvet, 2010-11 sezonunda Gümüşhane formasını da 2 kez giyebildi ve gol atamadı. Geçtiğimiz sezon başında ise ikinci kez küme düşme tecrübesini yaşayacağı Çarşambaspor'a transfer oldu.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un Üçüncü Lig'deki ilk galibiyetini aldığı 3-1'lik Çarşambaspor maçında takımını öne geçiren golü atmış olan İbrahim İdiş, bu takımda 2'si penaltıdan olmak üzere toplamda 7 gol attı. Yeşil-beyazlı formayla 25 maçta 1835 dakika süre alan İbrahim, sezon boyunca 5 kez sarı 2 kez de kırmızı kart görmüştü.

Çarşambaspor'da 9 sırt numaralı formayı giyen 22 yaşındaki İbrahim İdiş 1.80 boyunda ve 76 kilo ağırlığında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...