Ağustos 26, 2012

Ekrem Sütçü Erzurum'da

  
Transferin hızlı takımlarından Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da Taşkın Güngör'ün orta saha için takımda "pasör" vasfıyla yer alacak bir futbolcu takviyesi isteğine göre sürdürülen çalışmalar sonuçlandı. Geçtiğimiz sezon Karsspor'da oynayan ve İkinci Lig takımlarından Anadolu Selçukluspor'a transfer olan Ekrem Sütçü, transfer dönemindeki ikinci ve son anlaşmasını Erzurum ekibiyle yaptı.

3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluğu hedefleyen ve bu doğrultuda transferlerini sürdüren mavi-beyazlılarda orta sahaya bir takviye daha yapıldı. Muhammed Emin Bakan, Cabir Coşar ve Oktay Gümüş gibi önemli futbolcuların bulunduğu orta sahaya Taşkın Güngör'ün isteği doğrultusunda, pas özelliği kuvvetli olan ve  yaptığı asistlerle beraber attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Ekrem Sütçü takviyesi yapıldı.

Sil baştan takım kuran Dadaşlar'ın 20. transferi olan 23 yaşındaki Ekrem Sütçü, geçtiğimiz sezon orta sahada görev almasına karşın 9 kez rakip fileleri havalandırarak Karsspor'da Serkan Urgancı'yla birlikte en golcü futbolcu olmuştu.

FENERBAHÇE ALTYAPISI, 98 KEZ 3. LİG MAÇI

Futbola 2000 yılında Fenerbahçe'de başlayan İstanbul Kadıköy doğumlu Ekrem Sütçü, 19 yaşında profesyonel olarak Oyak Renaulspor'la sözleşme imzaladı. İki sezon boyunca Bursa ekibinde 43 müsabakaya çıkan genç yetenek, 2010-2011 sezonunda Ünyespor'a transfer oldu. Sezon sonunda İkinci Lig'e çıkacak olan Ünye'de ilk devre boyunca 14 maça çıkan ve performansıyla göz dolduran Ekrem, devre arasında Karsspor'un "pahalı transferleri" arasında yer aldı ve bu ekibin yolunu tuttu.

1.5 sezon boyunca formasını giydiği Karsspor'un değişmezlerinden olarak 39 maça çıkan Ekrem Sütçü, özellikle geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkat çekti. Sol ayağını çok etkili kullanmasıyla bilinen genç oyuncu, Karsspor formasıyla 32 müsabakada 2774 dakika süreyle sahada kaldı ve kritik maçlarda attığı 9 golle takımının en skorer iki futbolcusundan biri oldu. Sezon sonunda 40 puan toplayan ancak "şaibe" seslerinin yüksek olduğu 2. Grup'ta olaylı bir şekilde küme düşen Karsspor'dan ayrılarak İkinci Lig takımlarından Konya Selçukluspor'la anlaşan Ekrem, bu takımda Konya ve Bolu kampı süresince yer almasına rağmen geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılmıştı.

Teknik direktör Taşkın Güngör'ün çok istediği futbolculardan olan Ekrem Sütçü'yle iletişime geçerek transferi nihayete erdiren Erzurum Büyükşehir Belediyespor yönetimi böylelikle yeni sezon kadrosunu büyük ölçüde şekillendirmiş oldu.

Yürekten inanıyor

Karsspor'da genel olarak 10 sırt numaralı formayı giyen, zaman zaman da 11 numaralı formayla sahada yer alan 23 yaşındaki Ekrem Sütçü, yeni sezonda Erzurumspor forması giyecek olmasının kendisini heyecanlandırdığını ve yeni takımıyla şampiyonluk sevinci yaşayacağına yürekten inandığını belirtti.

Biz de bu anlaşmanın takımımız ve Ekrem için hayırlı olmasını diliyor, yeni transferimize mavi-beyazlı formasıyla üstün başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...