Ağustos 30, 2012

Kaleye son 'Dadaş' takviyesi

Yedek kalecilerimizden Sefa Altay'a Bayburt İl Özel İdarespor'dan gelen transfer teklifine olumlu bakan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, kaleye bir Erzurumlu transferi daha yaptı.

Sezona ikisi Erzurumlu 4 kaleciyle devam etmeyi planlayan, bu çerçevede Gölcükspor'dan Lokman Atakol ve İnegölspor'dan İlker Günay'ı transfer eden Dadaşlar, Erzurum Yolspor'dan da Serhat Çakmak'ı kadrosuna katmıştı.

Geçtiğimiz sezon kadroda bulunan Sefa Altay'ı yeniden kadroda düşünen ancak Bayburt ekibinden gelen teklif üzerine transfere olumlu bakan yetkililer, kaleye Ilıca İdmanocağı'nın gelecek vaad eden kalecisi Yusuf Emre Uçar'ı transfer etti.

Güçlü fiziğiyle dikkat çeken ve İdmanocağı'ndaki performansıyla göz doldurarak Erzurum Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan Yusuf'la kaleci antrenörü Abdullah Gerz yakından ilgileniyor.

METİN KANAR GÖNDERİLDİ

Geçtiğimiz sezon başında Giresunspor'dan transfer edilen fakat bekleneni veremeyen kaleci Metin Kanar, takımın ilk ve ikinci etap kamp çalışmalarına dahil edilmişti fakat performansının yetersiz görülmesi üzerine takımdan gönderilmesi yönünde rapor verildi.

Kendisine kulüp bulması istenilen Metin Kanar'la yeni sezonda yola devam edilmeyeceği ise böylelikle netlik kazanmış oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...