Temmuz 22, 2012

Volkan Serim takımdan ayrıldı

 Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un ileri uçtaki etkili isimlerinden Volkan Serim yeni sezon öncesinde şok bir kararla takımdan ayrıldı. Ailevî sorunları olduğu iddia edilen golcü futbolcu önceki gün kentten ayrılarak memleketi İstanbul'a döndü.

Geçtiğimiz sezonun mevcut kadrosunda yer alan ve yeni sezonda takımda tutulacak isimlerin başında gelen  golcü futbolcu sok bir kararla mavi beyazlı takımdan ayrılma kararı aldı. Ailevi sorunları olduğu iddia edilen Volkan Serim önceki gün yöneticilerle bir araya gelerek takımdan ayrılmak istediğini bizzat iletti. Eşinin Erzurum'da oynamasını istemediği için bu kararı aldığını doğrulayan Volkan Serim ise, "Bu türlü konularla kafam meşgulken, takıma yararlı olamayacağımı düşünerek ayrılma kararı aldım. Herkes için hayırlı olanı buymuş. Umuyorum ki Erzurum Büyükşehir Belediyespor en yakın sürede hak ettiği yeri bulur" dedi.

3. Lig'in yeni ekiplerinden Kahramanmaraş Belediyespor'un teklif yapacağı öğrenilen Volkan'ın, eski takımı Sancaktepe Belediyespor'a dönebileceği de gündemde. Bilindiği üzere Sancaktepe, golcüsü Gökhan Kılınç'ı İkinci Lig ekiplerinden Körfez'e kaptırmıştı.

VOLKAN SERİM KİMDİR

Geçtiğimiz sezonun başında Sançaktepe Belediyespor'dan transfer edilen ve Erzurumspor formasıyla 29 resmi müsabakada yer alan Volkan Serim, sahada kaldığı 2522 dakika süresince rakip filelere 8 gol atma başarısı gösterdi. Attığı gollerden çok rakip savunmayı yıpratması ve mükemmel derecedeki hava topu hakimiyetiyle tanınan Volkan, Erzurumspor'da 88 numaralı formayı giyiyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...