Temmuz 05, 2012

Haydi Erzurum ‘İstişare’ye

Erzurum Büyükşehir Belediyepor'da yaklaşan Genel Kurul tarihi öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'den "istişare" açıklaması geldi.

Yeni sezonda 3. Lig 3. Grup'ta mücadele verecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da 10 Temmuz Salı günü yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesinde Ahmet Küçükler tarafından kulüple iligili her konunun açıkça konuşulacağı bir toplantının düzenleneceği açıklandı.

Sosyal medyadaki hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Küçükler, ''Erzurum Büyükşehir Belediyespor Genel Kurulu öncesi İstişare Toplantisi yapıyoruz. 8 Temmuz Pazar günü yapılacak olan toplantıya futbola gönül vermiş olan tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

TAKIMIN ADI DA DEĞİŞEBİLİR

Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un kurumsal isminin değiştirilmesi hususunda görüşlere açık olunduğunu da belirten Ahmet Küçükler, "İsim değişikliği ve yönetim kurulu yapısına kadar her konuyu görüşmek ve değerlendirmek istiyoruz. Sözü olan, samimi olan, futbola ve şehrine gönül veren herkesi bu toplantıya bekliyoruz" diye konuştu.

Ayrıca Genel Kurul tarihinin 10 Temmuz Salı günü saat 18:00'de Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde olacağını duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, istişare toplantısının gerçekleşeceği yerin ve saatinin daha sonra belirleneceğini de sözlerine ekledi.

-MBS-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...