Temmuz 19, 2012

Taşkın Güngör: Efsane geri dönecek!

Geçtiğimiz sezon İnegölspor'u şampiyon yaparak İkinci Lig'e taşıyan ve yeni dönede Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörlük koltuğuna oturan Taşkın Güngör, mavi-beyazlı ekibin teknik patronu olarak ilk açıklamasını  Pusula Gazetesi'ne yaptı.

İnegölspor'u üst lige taşıdıktan sonra Erzurum'a da mutlak şampiyonlu parolasıyla gelen Taşkın Güngör'den iddialı sözler.

Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da yapılan çalışmalarla başlayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör yeni döneme dair açıklamalarda bulundu. Altyapıya çok önem verdiğini dile getiren başarılı teknik direktör, yeni başlangıçların zor olduğunu ancak Erzurum efsanesinin geri dönmesi için yoğun şekilde mesai yapacaklarını belirtti.

AMAÇ: EFSANENİN GERİ DÖNÜŞÜ

Yeni başlangıçların her zaman zorluk ile başladığını söyleyen Teknik Direktör Güngör, "Başlangıçlar her zaman önemlidir. Yeni sezon hazırlıklarımıza bugün(dün) itibariyle başladık. Kamp kadromuz alt yapıdan gelen genç arkadaşlarımız da dâhil olmak üzere 26 futbolcudan oluşuyor. Yeni bir oluşum yaratmak istiyoruz. Erzurum Büyükşehir Belediyespor'u iyi noktalara getirmek tek amacımız. Asıl hedef ise efsanenin geri dönüşünü sağlamak. Erzurum halkını mutlu edecek bir oluşum yapmak için bu görevi aldık. Bunu başaracağımızdan en ufak şüphemiz yok. Kesinlikle inandığımız sporcularla bu işe gireceğiz. Erzurumlulara, keyif alacakları arkalarında duracağı bir takım yaratacağız. Sonuç ne olursa olsun takımı üst sıralara taşıyacak bir takımın taahhüdünü vereceğiz. Rakibinden her alanda üstün oynayacak bir takım oluşacak. Geçmişe ise takılmadan önümüze bakarak yeni ufuklarla bunu başaracağız" diye konuştu.

Takımın kamp kadrosunda bulunan genç oyuncuların kendileri için çok büyük önem taşıdığını söyleyen Güngör, "Benim için alt yapı çok önemli. Kampta kadroya dâhil ettiğimiz 5,6 sporcumuzu geleceğe hazırlamak bizim görevimiz. Alt yapıdan gelen arkadaşlarımızın bizden kopmasının imkânı yok. Gençlerimiz sezon boyunca kadroda kendilerine yer bulacaklar. Onlar geleceğimiz. Bu bahçedeki güllerimiz onları asla koparmayız" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...