Temmuz 25, 2012

Dede Çelik'ten müjdeli haber

Takımımıza devre arasında Ankara Demirspor'dan transfer edilen ve performansıyla göz dolduran Dede Çelik, sakatığından tamamen kurtularak Erzurum'a geldi.

Sezonun sona ermesiyle birlikte sözleşmesi sona eren Dede Çelik'le masaya oturan yönetimimiz de başarılı stoperle her konuda anlaştı ve Dede, 6 numaralı formanın sahibi olarak yeni sezonda da takımda kalmış oldu.

İLK KEZ 'DUBLE' YAPACAK

Erzurum Büyükşehir Belediyesporumuz'la mukavele imzalayarak 2012-2013 sezonunda da mavi-beyazlı formayı giyecek olan Dede, kendi kariyerinde de bir ilke imza atmış olacak. Profesyonel kariyeri boyunca her sezon başka bir takıma gitmiş olan Dede Çelik, ilk kez iki sezon art arda bir kulüple yola devam edecek.

Futbol yaşantısına Adanaspor'da başlayan Dede, sonrasında sırasıyla; 2005-06'da Etimesgut Şekerspor, 2006-07'de Ceyhanspor, 2007-08'de İnegölspor, 2008-09'da Orhangazi Gençlerbirliği, 2009-10'da Ispartaspor, 2010-11'de Hatayspor, 2011-12'de ise Ankara Demirspor ve  Erzurum Büyükşehir Belediyespor formalarını giydi.

Gittiği her takımda istikrarı yakalamasıyla bilinen Dede Çelik, kariyeri boyunca, 14'ü Erzurumla olmak üzere toplam 143 maça çıktı.

Dadaş'ta iki kaldı iki gitti 

Öte yandan Erzurum Büyükşehir Belediyesporumuz'da sözleşmesi biten Mustafa Öztürk'ten sonra yola yeni sezonda da devam edilecek olan ikinci isim Dede Çelik oldu. Diğer futbolculardan Musa Ballı ve Mehmet Türk ile ise masaya oturulmadı.

Musa Ballı'nın hastalığı nedeniyle bu sezonu boşta geçirmesi beklenirken Mehmet Türk, geçtiğimiz günlerde Gümüşhanespor'la anlaşarak kariyerinde yeni bir sayfa açtı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...