Temmuz 19, 2012

Bugsaş'tan Emrah İnanç Erzurum'a transfer oldu

Forvet transferinde çalışmalarını sürdüren Erzurum Büyükşehir Belediyespor'umuz geçen sezon Bank Asya 1. Lig'e çıkmak için play-off oynayan Bugsaşspor'un ofans oyuncusu Emrah İnanç'ı kadrosuna kattı.

Hücum bölgesine 2 veya 3 takviye yapmayı düşünen Dadaşlar bu anlamda ilk transferini yaptı. Forvet arkası ve forvet mevkiinde top koşturan 22 yaşındaki Emrah İnanç yeni sezonda mavi-beyazlı formayla mücadele edecek.

EMRAH İNANÇ KİMDİR?

Kariyerine 2004-2005 sezonunda Ankaraspor'da başlayan Emrah, 2008 yılından itibaren 1.5 sezon İkinci Lig ekibi Bugsaş'ta kiralık olarak forma giydi.

2009-2010 sezonun devre arasında Üçüncü Lig takımı Keçiörengücü'ne transfer olan Emrah İnanç burada çıktığı 15 maçta 5 gol atark sezon sonunda yeniden Bugsaş'a transfer oldu.

2010-2011 sezonunda Bugsaş'ta yedek kalınca devre arasında Keçiörengücü Emrah'ı yeniden istedi ve kiralık olarak kadrosuna kattı. Burada 13 maçta 2 gol atarak yeniden Bugsaş'a dönen Emrah geçtiğimiz sezonu Bank Asya 1. Lig mücadelesi veren takımında geçirdi.

İkinci Lig Beyaz Grup'ta nomal sezonu 4. bitiren ve play-offlarda 1. Lig fırsatını kaçıran Bugsaşspor'da 12 maça çıkan ve forvet arkasında oynayan Emrah rakip kalelere biri play-off maçı olmak üzere 2 gol gönderdi.

Yeni transferimiz Emrah İnanç 1.85 boyunda ve 77 kilo ağırlığında.

Emrah İnanç transferinin şehir, kulüp ve şahsında kendisine hayırlı olmasını diliyor, şampiyonluk koşumuzda kendisine başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...