Temmuz 19, 2012

Fatih Gültekin de Dadaş oldu

İnegölspor'un geçtiğimiz sezonki şampiyonluğunda en büyük katkısı olan futbolculardan, savunmanın ortasında görev alan Fatih Gültekin Erzurum Büyükşehir Belediyespor'umuzla anlaştı!

Geçen sezon iç sahada 13, dış sahada sadece 6 gol yiyen İnegölspor'un savunmadaki "banko" ismi olan ve geçtiğimiz günlerde sözleşme yenilemek için masaya oturulan Fatih Gültekin, Taşkın Güngör'ün bizzat devreye girmesiyle birlikte Erzurumspor'a transfer olacağını ve takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

İnegölspor Teknik Menajeri İsmail Güldüren de yaptığı açıklamada Fatih Gültekin’le kesin olarak yollarının ayrıldığını söyledi.

Stoper mevkiinin etkili oyuncularından Fatih yeni sezonda mavi-beyazlı formayla şampiyonluk mücadelesi verecek.

FATİH GÜLTEKİN KİMDİR?

Futbola Çaykur Rizespor'da başlayan 25 yaşındaki savunma oyuncusu, sonrasında Aydınspor, Pazarspor, Ofspor, Tavşanlı Linyitspor ve Taşkın Güngör'le yollarının kesiştiği Bayrampaşa ve İnegölspor formalarını giydi.

Kariyeri boyunca 62 kez İkinci lig, 61 kez Üçüncü Lig, 3 kez Süper Lig, 1 kez Bank Asya 1. Lig, 85 kez de A2 ligi maçına çıkan Fatih Gültekin aynı zamanda 17 maçta da U-19 Milli Takımı formasını giydi.

Tavşanlı Linyit'te yıldızı parladı

2009-2010 sezonunda İkinci Lig'de şampiyon olarak Bank Asya 1. Lig'e yükselen Tavşanlı Linyitspor'da çıktığı 20 maçta kendisini gösteren Fatih, sonrasında Üçüncü Lig'de Taşkın Güngör'ün çalıştırdığı Bayrampaşa'ya transfer oldu. Burada çıktığı 29 müsabakada 4 gol kaydederek 6 kez de sarı kart gördü.

Geçtiğimiz sezon başında ise yine Taşkın Güngör'le birlikte İnegölspor'un yolunu tutan Fatih, Bordo-beyazlı formayla 32 maçta sahaya ilk onbirde çıktı. İnegöl formasıyla da hiç kırmızı kart görmeyen Gültekin, sezonu 8 sarı kartla tamamladı. Aynı zamanda rakip fileleri 4 kez havalandırma başarısını gösteren Rize'li oyuncu, takımının sezon boyunca oynadığı karşılaşmalarda iç sahada 13, dış sahada ise sadece 6 gol yiyerek şampiyonluğa ulaşmasında etkili rol alan futbolcuların başında geliyordu.

1.85 boyunda ve 77 kilo ağırlığında olan Fatih Gültekin İnegölspor'da 5 sırt numaralı formayı giyiyordu.

Fatih Gültekin aynı zamanda; Hicabi Demir, Oktay Gümüş, Muhammet Fettahoğlu ve İlker Günay'dan sonra İnegölspor'dan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'umuza transfer edilen 5. futbolcu oldu.

Hayırlı olsun

Özellikle Murat Gülbaba'nın yokluğunda stoper mevkiinde oluşacak olan boşluğu dolduracak olmasıyla "nokta transfer" olarak görülen Fatih Gültekin'e mavi-beyazlı yeni formasıyla nice başarılar diliyor, transferinin kulübümüz, şehrimiz ve kendisi için hayırlı olmasını diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...