Temmuz 29, 2012

Dadaş'tan Fatih Arat’a resmi teklif

Geçtiğimiz sezon ciddi forvet sıkıntıları yaşayan Erzurum Büyükşehir Belediyesporumuz; Volkan Serim, Mehmet Türk ve Volkan Bayram'ın da takımdan ayrılmasıyla birlikte yalnızca Tarık Tekdal'ın kaldığı bu bölgeye takviye için arayışlarına hız verdi. Kulübümüz, ofans oyuncusu Emrah İnanç'ı kadrosuna kattıktan sonra ise İkinci Lig'in golcü oyuncusu Fatih Arat'a resmi teklif sundu.

Erzurum Büyükşehir Belediyesporumuz'da hazırlık ve transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz sezon Bugsaşspor forması giyen Emrah İnanç'ı kadrosuna katan mavi-beyazlılar, Emrah gibi bonservisi Bugsaşspor'da olan ancak sözleşmesi sona eren forvet oyuncusu Fatih Arat'a resmi transfer teklifini sundu. Başka kulüpelerin de teklif yaptığı Fatih'le görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenilirken imzaların en yakın zamanda atılması bekleniyor.

Fatih Arat

Antalyaspor'un altyapısında yetişen 23 yaşındaki golcü oyuncu geçtiğimiz sezona Bugsaşspor'da başlamış ancak evvelki sezon 17 gol atarak gol krallığı listesinin zirvesinde yer aldığı Alanyaspor'a devre arasında büyük bir transfer çalışması sonucunda geri dönmüştü. Alanyaspor'da geçirdiği sakatlık neticesinde şanssız bir sezon geçiren ve sadece 9 maça çıkabilen Fatih Arat bu maçlarda 1 gol kaydedebildi.

Kariyeri boyunca Bank Asya 1. Lig, Türkiye Kupası ve 2. Lig maçlarına çıkan Fatih, daha önce Üçüncü Lig takımlarında hiç forma giymedi.

Profesyonel kariyerinde 3 yılı Antalyaspor olmak üzere 5 yılı geride bırakan Fatih Arat, çıktığı resmi müsabakalarda toplamda 36 gol attı.

FATİH ARAT GOLLERİ

Büyük oranda yeni sezonki forvetimiz olacak olan Fatih Arat'ın, 2010-2011 sezonunda İkinci Lig'de gol krallığı da yaşadığı Alanyaspor formasıyla attığı gollerin bazıları ise şunlar;

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...