Temmuz 19, 2012

Kaleci Lokman Atakol ve İlker Günay Erzurum'da

Geçen sezon transfer ettiği iki kalecisini de gönderen Erzurum Büyükşehir Belediyespor yeni sezonda 2 yeni kaleciyle anlaşma sağladı.

Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un kalesini Lokman Atakol ve İlker Günay savunacak. Gölcükspor ve İnegölspor'dan transfer edilen iki yeni kalecimizin kariyeri şöyle:

İlker Günay

Taşkın Güngör'le birlikte Bayrampaşa'da profesyonel sözleşme imzalayan ve İnegölspor'a da Taşkın hoca tarafından transfer edilen İlker 20 yaşında. Bayrampaşa ve İnegölspor'da yedek kaleci olarak görev alan İlker'in, geçen sezon takımda yer alan iki kalecisini de gönderen Erzurum Büyükşehir Belediyespor'a ikinci kaleci olarak transfer edildi.

Lokman Atakol

2011-2012 sezonu başındaMardinspor'dan Aydınspor'a transfer olan, devre arasında da Gölcükspor'a geçen 27 yaşındaki Lokman Atakol, Erzurum Büyükşehir Belediyespor'umuza transfer oldu.

Profesyonel kariyeri boyunca Maltepespor (2. Lig), Ceyhanspor (3.Lig), Kahramanmaraşspor (2. Lig), Mardinspor (2. Lig), Aydınspor (3. Lig) ve Gölcükspor (3. Lig) formaları giyen Lokman'ın, toplamda 29 maç İkinci Lig, 70 maç Üçüncü Lig tecrübesi bulunuyor.

30 Ekim 1984 doğumlu olan yeni kalecimiz 1.84 boyunda ve 86 kilo ağırlığında.

Her iki kalecimize de yeni sezonda üstün başarılar diliyor, transferlerinin takımımız ve kendileri açısından hayırlı olmasını diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...