Temmuz 06, 2012

Transferlerle ilgili...

Erzurumspor transferlerini büyük ölçüde tamamladı. Biz de futbolcularla ilgili haberleri bile hazırladık ancak yetkililerin "isim" hassasiyeti sebebiyle şimdilik haberleri girmeyi uygun görmedik.. Ama yakın vakitte (bugün-yarın) ard arda 5 manşet haber girebiliriz anlaşma sağlanılan oyuncularla ilgili..

Şu an sadece forvet (Caner Altın transferi gerçekleşmeyecek) ve sol açık transferi kalmış.. Onlar da tamamlandığında toplu imzayla basına tanıtılır yakın zamanda transferler.. Biz yine de öncesinde duyururuz MAVİBEYAZSEVDA olarak bu isimleri.

Lig seviyesi olarak söylersek İkinci Lig'den bir Karadenizli bek var, diğerleri Üçüncü Lig takımlarından.. Ayrıca Bank Asya 1. Lig takımlarıyla dirsek temasında olan iki futbolcu da Erzurum'la görüşüyor onların transferleri çok isabetli olur kanaatimce.

Kaleci transferi de şimdilik bir isimle anlaşma sağlanmış ve o kadar olacak, ikinci ve üçüncü kaleciler Erzurum'lu olacak büyük ihtimal..

İç transferde de sözleşmeleri biten Mustafa Öztürk ve Dede Çelik'in kontrat yenilemelerine kesin gözüyle bakılıyor.

Ve;
http://mavibeyazsevda.blogspot.com/2012/06/taskn-hocann-gozdeleri-erzuruma-m.html
üstteki haberde "Taşkın Güngör'ün gözdeleri Erzurum'a mı?" demiştik, buradaki 5 isimden 3'üyle kesin olarak anlaşmaya varıldı.. Haber okunulduğunda hangi 3'ü olduğu da anlaşılır zaten..

Altyapıdan da 5 futbolcu geliyor.

Genel kanaatimiz;
İlk onbir dikiş tutturursa daha iyi olur geçen sezona göre ama geçen sezon baz alınırsa bu sene yedek kulübemiz daha güçlü ve verimli olacaktır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...