Temmuz 05, 2012

Dadaş'ta Son Gelişmeler

Olağan Genel Kurul tarihinin gelmesi ve transfer sezonunun da açılmasıyla birlikte çift yönlü olarak yoğun günlerin yaşandığı Erzurum Büyükşehir Belediyespor'daki son gelişmeler şöyle...

* Erzurumspor'un ayağını çukura sokan isimler arasında yer alan "eski"lerden olan iki ismin Erzurum Büyükşehir Belediyespor için de sıraya girdikleri ancak kapı dışarı edildikleri öğrenildi.

* Mehmet Aydın başkanlığında oluşacak olan yeni yönetim, 3 Temmuz'da belli olacaktı ancak ertelendi.

- Bilindiği üzere ilk toplantının ertelenmesiyle (çoğunluğun sağlanamaması gibi durumlarda) en az 7, en fazla 60 gün sonra ikinci toplantı tarihi belirlenebiliyor. Kulüp tarafından minimum limit olan 7 gün seçildi ve bu ikinci toplantıda çoğunluğun sağlanması şartına da gerek olmuyor.

* Önümüzdeki hafta Salı günü gerçekleşecek ve 109 delegenin oy kullanacağı Olağan Genel Kurul'da yeni yönetim belirlenecek ve 15 Temmuz'a kadar prensipte anlaşılan futbolculara imzalar attırılarak Erzurum kampı başlayacak.

* Prensipte anlaşılan 7 futbolcu dışında belirlenen diğer futbolcularla görüşmeler ise sürüyor. Erzurum'da çeşitlu kulüplerde top koşturan Erzurumlu yeteneklerden olan 3 veya 4 genç oyuncu dahil takıma toplamda 13-15 arası transfer yapılması bekleniyor.

* Geçtiğimiz günlerde Cabir Coşar için Bank Asya 1. Lig ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor tarafından yapılan teklif ise geri çevrildi. İkinci bir teklifin gelmemesi üzerine Cabir'in önümüzdeki sezonda takımda kalması büyük oranda kesinleşti.

* 2012-2013 sezonunda takımda yer almayacak oyuncular hakkındaki gelişmeler ise hemen hemen "Kimler Kalıyor Kimler Gidiyor?" başlığıyla duyurduğumuz haberlere paralel olarak ilerliyor. Yeni sezon için yeni takımlarına imza atan futbolcular şimdilik Uğur Arslan Kuru (Aydınspor 1923) ve Rasim Mutlu (Silivrispor) oldu. Ayrıca Ersin Şen'e de Kahramanmaraş Belediyespor'un talip olduğu yönünde haberler çıkmıştı.

- Öte yandan 3. Lig'deki yaş kuralı sebebiyle otomatik olarak serbest kalan savunma oyuncusu Murat Gülbaba, takımda düşünülen ancak mecburi olarak yeni sezonda kadroda yer alamayacak olan tek futbolcu konumunda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...