Ocak 05, 2013

Kampta ikinci etap ve hazırlık maçları [Haber]

İkinci yarı hazırlıklarına erken başlayarak Antalya Kundu'daki Melas Lara Otel'de kampa giren Erzurum Büyükşehir Belediyespor, buradaki çalışmalarını tamamlayarak Belek'e geçti. Kaya Holding'in Erzurumlu Başkanı Burhanettin Kaya ve AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz'ın katkılarıyla Belek Riu Kaya Hotel'da masrafsız olarak 15 gün kamp yapacak olan mavi-beyazlılarda, oynanacak hazırlık maçları da netleşmeye başladı.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da devre arası hazırlıklarının ilk etabı tamamlandı. 28 Ocak Cuma günü Antalya Kundu'da toplanarak Teknik Direktör Taşkın Güngör nezaretinde çalışmalara başlayan 3. Lig 3. Grup ekibi, 15 gün boyunca teknik-taktik ağırlıklı olarak günde çift idman yaptı.

Musa Ballı, Lokman Atakol, Emrah İnanç, İbrahim İdis, Serhat Çakmak ve Mehmet Öztonga'yla yollarını ayıran ve kaleci Erhan Kırcı'yı kadrosuna dahil eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor, çalışmalarını 23 kişilik kadrosuyla sürdürdü.

TEK HAZIRLIK MAÇI

Hazırlık çalışmaları arasında 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Silivrispor'la 4 Ocak Cuma günü antrenman maçına da çıkan mavi-beyazlılar, maçın 66. dakikasında Ahmet Baykal'ın kaydettiği golle rakibini 1-0 mağlup etti.

Öte yandan, ikinci yarıda yedek oyuncularını sahaya süren Silivrispor'un, sonradan oyuna dahil olan iki oyuncunun sakatlık geçirmesi ve kenarda başka oyuncu kalmamasıyla oyuna 9 kişi devam etme mecburiyetinde kalmasından sonra oyun, Taşkın Güngör'ün talebiyle 80. dakikada sonlandırıldı.

Bu müsabakada yeni takımının formasını ilk kez giyen kaleci Erhan Kırcı performansıyla beğeni topladı.

İKİNCİ ETAP ÇALIŞMALARI BELEK'TE

Silivrispor'la oynanan hazırlık maçının ardından ilk etap çalışmalarını tamamlayan Erzurumspor, ikinci etap kampı için Antalya Belek'e geçti.

Riu Kaya Hotel'de 15 gün boyunca misafir edilecek olan mavi-beyazlı Erzurum temsilcisi burada yeni transferlerinin de katılımıyla çalışmalarını hızlandırmayı düşünüyor.

Ankaragücü A2 takımından transfer edilen ofansif orta saha oyuncusu İlhami Uğur Yılmaz'ın da kadroya dahil olduğu çalışmalar 5 Ocak'ta başladı.

HAZIRLIK MAÇLARI

3. Lig 3. Grup'ta ikinci sezon müsabakaları öncesinde Antalya'da 2 veya 3 hazırlık maçı daha oynamayı planlayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da rakip takımlar ve maç fikstürü de netleşmeye başladı.

Hazırlıklarını Antalya'da sürdüren PTT 1. Lig ekibi Boluspor'la 7 Ocak Pazartesi günü karşılaşacak olan Dadaşlar, sonrasında ise 12 Ocak Cumartesi günü, 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve Erzurum Büyükşehir Belediyespor gibi 7. sırada bulunan Menemen Belediyespor'la kozlarını paylaşacak.

Antalya'daki çalışmalarını 18 Ocak'ta sonlandıracak olan mavi-beyazlılar, aynı gün, ligde 20 Ocak Pazar günü karşılaşacağı Maltepespor maçı için İstanbul'a geçecek.


-Faruk Arslan/ERZURUMSPOR.NET-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...