Aralık 29, 2012

Kale artık Erhan Kırcı'ya emanet


Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Musa Ballı ve Lokman Atakol'un takımdan ayrılmak istemesiyle sol kanat ve kaleci transferine yoğunlaşan mavi-beyazlılar ilk transferini tamamladı.

Dadaşlar'da Lokman'ın takımdan ayrılmasından sonra kale bölgesi için sürdürülen çalışmalarda sona gelindi. İkinci Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor'un kalesini koruyan 23 yaşındaki Erhan Kırcı'yla her konuda anlaşma sağlayan Erzurumspor yönetimi, devre arası transfer döneminin ilk takviyesini yaparak genç kaleciyi renklerine bağladı.

İLK KEZ ÜÇÜNCÜ LİG'DE OYNAYACAK

Kariyerine Trabzonspor'da başlayan Erhan Kırcı, Erzurum Büyükşehir Belediyespor serüveniyle birlikte ilk kez Üçüncü Lig'de forma giyecek. 15 Nisan 1988 doğumlu başarılı eldiven, 2006-2007 sezonunda transfer olduğu İkinci Lig ekibi Trabzon Karadenizspor'da (şimdik adıyla 1461 Trabzon) düzenli olarak profesyonel maçlara çıkmaya başladı. Trabzon ekibinde forma giydiği üç sezon boyunca toplam 63 maça çıkan Kırcı, ilk sezonunda 6, ikinci sezonunda 27, üçüncü sezonunda 30 maçta takımının formasını giydi.

2010-11 sezonunda yeni bir sayfa açarak bir diğer İkinci Lig takımı İskenderun Demir Çelikspor'a transfer olan Erhen Kırcı, burada forma giydiği 14 maçta dikkatleri üzerine çekerek sezon sonunda Süper Lig ekibi Kayserispor'a alternatif kaleci olarak transfer edildi.

Kayserispor'da sezon öncesi hazırlık kampında omzundan sakatlanan ve bu sebeple kadroda fazla süre alamayan Erhan, yeni sezon başında önce Polatlı Bugsaşspor’a, ardından  Üçüncü Lig'den İkinci Lig'e şampiyon olarak çıkan Nazilli Belediyespor'un kadrosuna katıldı.

Nazilli Belediyespor’da Kurtuluş Yurt ve Mesut Balkan’la verdiği forma mücadelesinde geride kalan ve yalnızca Ziraat Türkiye Kupası’nda 2-1 kazanılan Çankırıspor maçında kaleyi koruyan Erhan Kırcı artık Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için ter dökecek.

23 yaşındaki Erhan Kırcı 1.86 boyunda ve 80 kilo ağırlığında.

LOKMAN'DAN SONRA SERHAT DA AYRILDI

Bu arada takımda "kale" mevkisinde hareketlilik sürüyor. Kulüpten ayrılmak istediğini bildirerek şehirden ayrılan başarılı kaleci Lokman Atakol'dan sonra takımda bir kaleci ayrılığı daha yaşandı.

Erzurum Yolspor'dan sezon başında kadroya dahil edilen ancak oynanılan 17 maçta kadroya girme başarısı gösteremeyen genç kaleci Serhat Çakmak'la Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un yolları ayrıldı.

Böylelikle mavi-beyazlıların kalesi sezon sonuna kadar Erhen Kırcı, İlker Günay ve Gürcan Yücelik'e emanet olacak.

Faruk Arslan/ERZURUMSPOR.NET

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...