Eylül 16, 2012

Rakibimizi Tanıyalım: Gümüşhanespor

* Gümüşhanespor'la takımımız geçtiğimiz sezonki sezon açılışı karşılaşmalarında hem Erzurum hem de Gümüşhane'deki maçta sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı.

* Kırmızı-Beyazlılar geçen sezon 63 puan toplayarak ligi 5. sırada bitirmiş ancak play-off ilk turunda Hacettepe engeline takılarak üst lige terfi şansını değerlendirememişti.

* Geçtiğimiz sezonda attığı 13 golle takımın en golcü ismi olan Sinan Yitmez İkinci Lig ekiplerinden Bandırmaspor'a transfer oldu. O sezonda 34 maçta 2827 dakika sahada kalarak takımın en istikrarlı futbolcusu olan 25 yaşındaki Tekin Adar ise yeni sezonda da Gümüşhanespor'un orta alandaki en büyük kozu.

* Transfer dönemini Erzurumspor gibi hızlı geçiren Gümüşhanespor'da ilk olarak Yimpaş Yozgatspor'a giden Galip Gündoğdu'nun yerine takımın başına Yavuz İncedal getirildi.

* Bu dönemde 12 futbolcuyla yollarını ayıran Gadalar, kadrolarını tam 24 futbolcuyla takviye etti. Gümüşhanespor'un o transferleri şunlar; Oğuz Çalışkan (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor), Fırat Hekimoğlu (Aydınspor 1923), İlyas Ekiz (Afyonkarahisarspor), Anıl Bircan (Elazığ Belediyespor), Ali Özgür Basa (Pazarspor), Koray Sönmez Uysal - Samet Taş (Siirtspor), Özgür Şahin (Kepez Belediyespor), Mustafa Tahir Babaoğlu (Göztepe - kiralık), Mehmet Akif Nas (Kelkit Hürriyetspor), Emin Özdemir (Fatsa Belediyespor), Yunus Beyaz (Tepecikspor), Burak Altunay (Toroslar Belediyespor), Mehmet Sönmez (Tavşanlı Linyitspor), Gökhan Karali (Akçaabat Sebatspor), Rahmi Muhammet Akyazı - Osman Nuri Çulfa (Tarsus İdman Yurdu), Çetin Çelik (Nevşehirspor Gençlik), Ahmet Kılıçarslan - Yılmaz Can Taşkıran (Tavşanlı Linyitspor - kiralık), Hasan Üstünkaya (Keçiörengücü), Aykut Çift (Samsunspor - kiralık), Orhan Deymeci (Denizlispor - kiralık), Burak Bükel (Kayserispor - kiralık)

* Takımımızla sözleşmesi biten ve serbest piyasada yer alan Mehmet Türk'le de anlaşan Gümüş, daha sonra bu oyuncuyu İskenderunspor'a göndermişti.

* Ligin ilk haftasında Darıca Gençlerbirliği deplasmanına çıkan Gümüşhanespor, iki kere öne geçtiği maçta rakibine karşı tutunamayarak sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...