Eylül 24, 2012

Erzurum 2-0 Çorum

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Çorum Belediyespor’u iki Fatih'inin golleriyle 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Ligde oynadığı 2 maçta sahadan beaberlikle ayrılan ancak Türkiye Kupası'ndaki 3-1'lik Beşikdüzüspor maçıyla moral bulan Dadaşlar ligdeki ilk galibiyetine Çorum Belediyespor karşısında ulaştı.

Karşılaşmanın büyük bölümünde oyunun mutlak hakimi olan mavi-beyazlılar Fatih Arat ve Fatih Gültekin'in kafa golleriyle 3 puana uzandı. Maçın yıldızı ise bu sezon ligde ilk kez Erzurumspor formasını giyen ve 2 asist yapan Musa Ballı oldu.

NAMAĞLUP 2 TAKIMDAN BİRİ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor bu sezon oynadığı 4 resmi müsabakada da mağlup olmayarak 3. Lig 3. Grup takımları arasında Keçiörengücü'yle birlikte namağlup unvanını koruyan iki takımdan biri oldu. Yeni sezonda 3 lig ve 1 Türkiye Kupası maçında boy gösteren Dadaşlar 2 galibiyet 2 de beraberlik aldı.

Ligde oynanan 3 maçta mağlup olmayan Kahramanmaraş Belediyespor, Altınordu ve Oyak Renault ise Türkiye Kupası'nda rakiplerine mağlup olarak ilk turda elenmişlerdi.

DEPLASMAN SEFERLERİ BAŞLIYOR

Ligde ve Türkiye Kupası'nda mağlubiyeti bulunmayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor Perşembe günü kupada tur için Adanaspor deplasmanına gidecek. 30 Eylül Pazar günü ise ligin 4. haftasında Kocaeli deplasmanında rakip Kocaelispor olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...