Eylül 27, 2012

Maçlarımız Kardelen TV'den yayınlanacak!

Erzurum'un uydudan yayın yapan tek haber kanalı olan Kardelen TV'den Erzurumspor taraftarını sevindiren harika bir adım geldi. Üçüncü Lig'de şampiyonluğa koşan Erzurum Büyükşehir Belediyesporumuzun maçları artık her hafta Kardelen TV tarafından canlı olarak ekranlara taşınacak...

Bu sezon Erzurum'daki uyur vaziyette bulunan tüm dinamikler harekete geçiyor...

Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un İkinci Lig hedefiyle lige giriş yaparak Erzurumspor efsanesini yeniden ayağa kaldırmak adına yaptığı hamleler tüm şehri kenetledi. Kulübe Erzurumlu işadamları tarfından ciddi miktarda bağışların geldiği, takım formaları ve stadın reklamlarla donatıldığı, kombine kart ve forma satışlarının başladığı bir dönemde atılan olumlu adımlara kayıtsız kalmayan Erzurum medyası da üzerindeki ölü toprağını attı ve Erzurum'un profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'a aşina oldu.

KARDELEN AÇACAK EKRANLARIMIZDA

Pusula, Erzurum, Hakimiyet, Erzurum Medya gibi basın kuruluşlarının sayfalarında ağırlıkla haberler ve maç fotoğraflarını verdiği takımımızın bu zorlu maratonunda elini taşın altına koyan bir diğer kuruluş ise Kardelen TV oldu. Yeni atıldığı yayın hayatında kısa sürede hayli mesafe alan Dadaşların TV kanalı olan Kardelen TV, kulübümüzün artık iç ve dış saha maçlarını canlı olarak yayınlayacak.

Erzurum Büyükşehir Belediyesporlu yöneticilerle görüştükten sonra bu hafta TFF'yle yayın hakları konusunda irtibat kuran Kardelen ekibi, yayın konusundaki en ciddi sorun olan "teknik" yöndeki eksikliği de Doğan Haber Ajansı'yla anlaşarak giderdi.

TEŞEKKÜRLER KARDELEN!

Mavi-Beyazlı Erzurum temsilcisinin hem iç, hem de dış saha maçlarını canlı yayınlamayı düşünen Kardelen TV'nin attığı bu ciddi adım, gurbette yaşayan Erzurumspor sevdalılarını heyecanlandırmış durumda.

Hem Erzurumspor'da oynayan futbolcuların ekranlarda kendilerini Türkiye'ye ispatlamasını sağlayacak, hem de maçları izleyemeyen gurbetteki milyonlarca Erzurumlu'yu ekrana kilitleyecek olan bu dev adımı attığı için Kardelen TV ekibine, taraftarlar adına ERZURUMSPOR.NET olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

FREKANS BİLGİLERİ

Uydu üzerinden yayın yapan Erzurum patentli Kardelen TV'nin frekans bilgileri ise şöyle;

Türksat 3A , 42.0 E
Frekans: 11593V
SR: 27500
Fec: 3/4

Haber: Faruk ARSLAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...