Eylül 09, 2012

Dadaş’ın 2012-2013 sezonu kadrosu

Transfer döneminin kapanmasıyla birlikte Erzurum Büyükşehir Belediyespor da hızlı geçirdiği imza sezonunu noktalamış oldu. Kadrosunu 21 oyuncuyla güçlendiren ve adeta silbaştan takım kuran mavi-beyazlılarda iç transferde ise 2 oyuncunun sözleşmesi uzatıldı.

Geçtiğimiz sezon beklenen verimi alamadığı oyuncularla yollarını ayıran ve transfer döneminin hızlı takımlarından olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, yeni sezona tam 21 yeni takviyeyle giriş yapacak. Aynı zamanda yönetim ve teknik heyet olarak da yenilenen Palandöken Kartalları'nda tek hedef şampiyonluk.

İÇ TRANSFERDE 2 İMZA

Üçüncü Lig'de mücadele verdiği ilk sezonunda ligi 6. sırada tamamlayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, takımla sözleşmesi sona eren Dede Çelik ve Musa Ballı'yla yeniden anlaşarak "yola devam" dedi. 2011-2012 sezonunun ikinci transfer döneminde kadroya katılan Mustafa Öztürk'le ise anlaşmaya varılmış ancak oyuncunun kişisel problemlerini gerekçe göstererek kulüpten ayrılmak istemesi sonrasında kendisine ödenen peşinat geri istenmiş ve kulüple ilişiği kesilmişti.

Erzurum ekibi aynı zamanda geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan ve en az 1 yıl daha sözleşmeleri bulunan Cabir Coşar, Emrah Bayram, Güner Okay ve Muhammed Emin Bayoğlu'nun yeni sezonda da takımda kalmasına karar verdi. Ayrıca altyapıda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Furkan Dumlu'yla da profesyonel sözleşme imzalandı.

Öte yandan sözleşmesi devam eden oyuncular arasında bulunan ve yeni dönemde de kadroda düşünülen Volkan Serim ise ailevi problemlerini gerekçe göstererek Erzurum'dan ayrılmış ve Kırıkhanspor'a imza atmıştı.

DIŞ TRANSFERDE İMZA ŞOV

Erzurum Büyükşehir Belediyespor açısından oldukça hızlı geçeceğini önceden de duyurmuş olduğumuz transfer sezonunda Dadaşlar tam 21 oyuncuyla anlaşarak adeta imza şov yaptı.

Yeni sezonda şampiyonluk için iddialı bir takım kurma hedefiyle sürdürülen çalışmalar sonucunda; 1 oyuncu A2 takımı, 4 oyuncu amatör lig, 10 oyuncu İkinci Lig, 2 oyuncu Üçüncü Lig, 2 oyuncu Birinci Lig, 1 oyuncu Süper Lig ve 1 oyuncuyu da Belçika Ligi takımından transfer eden mavi-beyazlılar uyum sorununu kısa sürede aşarak başarıya ulaşmayı arzuluyor.

KİMLE, KAÇ YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI?

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekibi Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da yeni sezon için kadroya katılan futbolcular, geldikleri takımlar, sözleşme süreleri ve oynadıkları mevkileri ise şöyle;

Futbolcu / Geldiği Takım (Bulunduğu Lig) / Yaş / Mevki / Sözleşme Süresi

Lokman Atakol - Gölcükspor (Üçüncü Lig) - 27 - Kaleci - 2 Yıl

İlker Günay - İnegölspor - (İkinci Lig) - 21 - Kaleci - 2 Yıl

Serhat Çakmak - Erzurum Yolspor (Yerel Amatör Lig) - 22 - Kaleci - 2 Yıl

Gürcan Yücelik - Kahramanmaraşspor (İkinci Lig) - 25 - Kaleci - 2 Yıl

Fatih Gültekin - İnegölspor (İkinci Lig) - 25 - Defans - 2 Yıl

Erdinç Pekgöz - Beykozspor (Bölgesel Amatör Lig) - 22 - Defans - 2 Yıl

Zafer Doğan - Gölcükspor (Üçüncü Lig) - 23 - Defans - 2 Yıl

İsmail Türkaslan - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (A2) - 19 - Defans - 2 Yıl

Sarper Kıskaç - Standard Liege (Belçika Ligi) - 22 - Defans - 2 Yıl

Mehmet Öztonga - Kayseri Erciyesspor (Birinci Lig) - 22 - Defans - 2 Yıl

Samet Altuntaş - Ofspor (İkinci Lig) - 23 - Defans - 2 Yıl

Ekrem Sütçü - Karsspor (Bölgesel Amatör Lig) - Orta Saha - 2 Yıl

Furkan Çağlın - İnegölspor (İkinci Lig) - 18 - Orta Saha - 2 Yıl

Muhammed Emin Bakan
- Kayseri Erciyesspor (Birinci Lig) - 26 - Orta Saha - 2 Yıl

Turan Ekici
- Elazığspor (Süper Lig) Orta Saha - 22 - 2 Yıl

Muhammet Fettahoğlu - İnegölspor (İkinci Lig) - 20 - Orta Saha - 2 Yıl

Oktay Gümüş - İnegölspor (İkinci Lig) - 23 - Orta Saha - 2 Yıl

Ahmet Baykal
- Bugsaşspor (İkinci Lig) - 22 - Forvet - 1 Yıl (Kiralık)

İbrahim İdiş
- Çarşambaspor (Bölgesel Amatör Lig) - 22 - Forvet - 2 Yıl

Emrah İnanç - Bugsaşspor (İkinci Lig) - 22 - Forvet - 1 Yıl (Kiralık)

Fatih Arat
- Bugsaşspor (İkinci Lig) - 23 - Forvet - 2 Yıl

Erzurum Büyükşehir Belediyespor ayrıca Musa Ballı ve Dede Çelik'in sözleşmesini 2 yıl uzattı. Altyapıdan çıkarılan Furkan Dumlu'yla 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalanırken teknik direktör Taşkın Güngör de 2 yıllık mukavelenin altına imza attı.

Ayrıca Cabir Coşar ve Emrah Bayram'ın kulüple 1 yıllık sözleşmesi bulunurken, Güner Okay ve Muhammed Emin Bayoğlu'nun 2015 yılında son bulacak olan 3 yıllık sözleşmesi var.

'GİDENLER' DOSYASI

Mavi-Beyazlı Erzurum temsilcisinde yeni dönemde yolların ayrıldığı oyuncular ise şunlar;

Rasim Mutlu (Silivrispor), Sefa Altay (Bayburt İl Özel İdarespor), Metin Kanar (Siirtspor), Mert Zafer Aydın (Altınordu), Uğur Arslan Kuru (Aydınspor), Serhad Kaya (Çankırıspor), Ersin Şen (Kahramanmaraş Belediyespor), Mustafa Öztürk (Şekerspor), Mehmet Türk (Gümüşhanespor), Volkan Serim (Kırıkhanspor), Tarık Tekdal (Kahramanmaraş Belediyespor), Murat Gülbaba, Murat Şahin, Ferhat Yayla, Emre Çelik, Halil İbrahim Odaci ve Volkan Bayram.

Takımımıza yeni katılan futbolcu ve teknik heyete hoşgeldiniz diyor ve nice başarılara beraberce ulaşmayı umuyor, yeni sezonda kariyerlerini başka takımlarda sürdürecek olan eski oyuncularımıza ise verdikleri emeklerden ötürü teşekkür ediyor, yeni kariyerlerinde üstün başarılar dliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...