Aralık 29, 2012

İbrahim, Mehmet ve Serhat gönderildi

5 Ocak'ta açılacak devre arası transfer dönemini hareketli geçirecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da, iç transferde takımdan gönderilecek oyuncular belirlendi.

Sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına 28 Aralık Cuma günü Antalya'da toplanarak başlayan mavi-beyazlı Erzurum ekibinde kampa 3 oyuncu davet edilmedi.

Teknik Direktör Taşkın Güngör'ün raporları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Dadaşlar'da, sezonun başında Çarşambaspor'dan alınan İbrahim İdiş, Kayseri Erciyesspor'dan gelen Mehmet Öztonga ve Erzurum Yolspor'dan kadroya dahil edilen Serhat Çakmak'la yollar ayrılarak kendilerine kulüp bulmaları istendi.

MUSA VE LOKMAN GİTMEK İSTEDİ, EMRAH İNANÇ GERİ DÖNDERİLDİ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da ayrıca, fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istediğini bildiren Musa Ballı'yla birlikte, teknik heyete "ayrılmak istiyorum" mesajını veren Lokman Atakol'la yola devam etmeyecek. Geçtiğimiz günlerde kadroya giremediği için tesislerde taşkınlık çıkaran Emrah İnanç'ın da kiralık olarak geldiği Bugsaş'a geri gönderileceği öğrenildi.

İbrahim, Mehmet, Serhat, Musa, Lokman ve Emrah'a takımımıza ve şehrimize sundukları hizmetlerden ötürü Erzurumspor.Net olarak teşekkür ediyor, yeni kariyerlerinde üstün başarılar diliyoruz.

Faruk Arslan/ERZURUMSPOR.NET

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...