Aralık 25, 2012

Her şey var, 3 puan yok


Altınordu maçı da Yozgat maçı da birbirinin kopyası oldu resmen.. Gol attığında geriye yaslanmadan modern futbolun tüm gereklilikleriyle sahada yer alan bir Erzurumspor, her türlü gol pozisyonuna defalarca giren ama yararlanamayan Erzurumspor, üfürükten hakem kararlarıyla çıldıran, üfürük bir pozisyondan gol yiyen Erzurumspor..

Futbol olarak müthiş seviyedeydik. İki hafta arayla nasıl böyle farklı olabiliyoruz onu anlayamıyorum ama gidişat bu olursa, nokta transferlerle ikinci yarıda seri de yakalarsak Darıca'yı yakalarız.. Darıca hariç diğer tüm takımlar bizim gibi çünkü, istikrarsızlar..

Ayrıca iki hafta üst üste şu maçları ve hakemleri gördükten sonra tarafsız olarak izlemiş olsaydım bu müsabakaları, şu yaygın olan, ama hedefi soyut olan tabir vardır ya "bu takımı çıkarmazlar" diye aynısını derdim maç sonunda sadece; "Erzurum'u çıkarmazlar" diye..

Elde 4 haftalık yani koca bir aylık galibiyetsizlik serisi var..
Her ne olursa olsun böylesine bir oyun oynarken, kaçan goller direkten dönen kafa şutu vs varken tek frikikle gol yiyerek sahadan boynu bükük ayrılmak ve hakeme yüklenmek ayrı ayrı olmaz.. Hepsi bir arada olmalı ama hakem sırtlanlarına karşı bu kulübün avukatı federasyon'la sürekli dirsek temasında olmalı..

Frikikte İlker'in üzerine gelen topu içeriye alması da as kaleci seviyesinde olmadığını gösterdi. Bekleri de iyi değil bizim takımın. Stoperdeki Dede de Fatih de üst düzey. Gol için yapılabilecek her atak şeklini yapan, kaleye her yönden yüklenebilen bir takımı izlemek güzeldi. Gollerin kaçması ise sinirleri allak bullak eden şeylerdi. Ama Altınordu maçının sonundaki sinirlilik hali bu maç sonunda oluşmadı bende.. Daha stabil şekilde ilerleriz heralde dedim, o kadar..

*
Her bölgeye nokta transferlerle iyi hale geliriz. Ama rakipler de nokta transfer peşinde olacak bunun da bilincinde olalım. En azından bu transfer döneminde biraz daha tecrübeli ve ipleri eline almış olan bir yönetim olacak..
Lig ikinci yarıda daha çetin geçer..

Hakkımızda ve 'aklımızda' hayırlısı..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...