Haziran 23, 2012

Taşkın hocanın gözdeleri Erzurum'a mı?

Geçtiğimiz sezon Taşkın Güngör'ün yönetiminde şampiyonluğa ulaşan İnegölspor'da Taşkın hocanın takıma kazandırdığı 5 futbolcunun sözleşmeleri feshedildi. Bu oyuncuların 4'ü yada tamamının Erzurumspor'a transfer olmalarına kesin gözüyle bakılıyor...

İnegölspor'un şampiyonluğa ulaşan kadrosunda yer alan Oktay Gümüş, Ekrem Dil, Hicabi Demir, Muahmmet Fettahoğlu ve kaleci İlker Günay'ın bugün itibarıyla serbest bırakılmasıyla birlikte bu oyuncuların bonservis bedeli olmadan mavi-beyazlı takımımıza katılmaları gündeme geldi.

Gittiği takımlara yakından tanıdığı oyuncuları da götürmesiyle bilinen başarılı teknik direktör Taşkın Güngör'ün Erzurum ekibiyle sözleşme imzalamasından sonra tüm gözler Güngör'ün takıma kazandıracağı futbolculara çevrilmiş durumda.

İŞTE O 5 FUTBOLCU

İkinci Lig'e çıkan İnegölspor'un serbest bıraktığı, Taşkın Güngör'ün gözdelerinden ve Karadeniz'in yetiştirdiği yetenekli futbolculardan olan bu 5 ismi sizler için araştırdık.

İşte yakın zamanda "transfer" olarak takımımıza kazandırılma ihtimalleri yüksek olan o isimler:

Hicabi Demir

27 yaşındaki Giresunlu oyuncu İnegölspor'a sezon başında 2. Lig ekibi Ofspor'dan transfer edilmişti.  İnegöl'de 14 numaralı formasıyla toplam 31 maça çıkan Hicabi, bu maçlarda 6 kez rakip filelere gol bıraktı. Oynadığı maçlarda 8 kez sarı kart gören Demir, orta sahanın sağında görev yapıyor.

Kendisine özgü bir futbol stili olan Hicabi Demir, gittiği her takımda taraftarlarca sempatik bulunan ve çok sevilen bir futbolcu olma özelliğinde.

İlker Günay

Taşkın Güngör'le birlikte Bayrampaşa'da profesyonel sözleşme imzalayan ve İnegölspor'a da Taşkın hoca tarafından transfer edilen İlker 20 yaşında. Bayrampaşa ve İnegölspor'da yedek kaleci olarak görev alan İlker'in, geçen sezon takımda yer alan iki kalecisini de gönderecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'a ikinci kaleci olarak transferi gündemde.

Oktay Gümüş

Futbola Çaykur Rizespor'da başlayan ancak kendisini 2009-2010 sezonunda transfer olduğu Bayrampaşa'da gösteren Oktay Gümüş, buradaki ilk sezonunda 20, ikinci sezonunda 31 maça çıkarak toplamda 6 gol attı. Geçtiğimiz sezon başında ise İnegölspor'a transfer olan 23 yaşındaki futbolcu, orta sahanın değişmez isimlerinden oldu ve takımının oynadığı 36 maçın 33'ünde forma giydi. İnegöl'de 15 sırt numaralı formasıyla 3 gol atan Oktay, 3 sarı, 1 de kırmızı kart görerek sezonu tamamladı.

Ekrem Dil

Taşkın Güngör'ün 2. Lig ekibi Ofspor'dan kendi takımına kazandırdığı ikinci futbolcu olan Ekrem Dil, savunmada oynamasına rağmen attığı gollerle tanınıyor. Giydiği 2 numaralı formasıyla sağ bek pozisyonunda Taşkın hocanın vazgeçilmezlerinden olan 27 yaşındaki oyuncu, 2009-2010 sezonunun ilk yarısında Ofspor'da 16 maça çıktı. Ligin ikinci yarısında Taşkın Güngör'ün Bayrampaşa'sına transfer olan Ekrem, bu takımda da 13 maçta forma giydi. Ekrem Dil 09-10 sezonunda oynadığı iki takımda da 3 sarı kart görerek ilginç bir istatistik oluşturmuş oldu.

2010-2011 sezonunda ise Bayrampaşa'yla 31 maçta görev alan Rizeli oyuncu 8 sarı kart gördü ve toplam 4 gol attı. 2011-12 sezonunda Taşkın Güngör'le birlikte İnegölspor'a transfer olan Ekrem, 25 kez formasını giydiği bordo-beyazlı takımda 6 kez rakip fileleri sarstı. Ekrem Dil, İnegölspor formasıyla çıktığı maçlarda 7 sarı, 1 kırmızı kart gördü.

Muhammet Fettahoğlu

Geçtiğimiz sezonun başında İnegölspor'a Çaykur Rizespor'un A2 takımından transfer edilen genç yetenek Muhammet Fettahoğlu, ligi 77 puanla şampiyon olarak tamamlayan Taşkın Güngör'ün ekibinin "nöbetçi orta sahası" oldu. Bordo beyazlı formayla 16 maça çıkan 20 yaşındaki Muhammet, 2 kez ilk 11'de sahaya çıkarken 14 kez oyuna sonradan dahil oldu. Rize Çayeli doğumlu genç yetenek, 6 sırt numaralı formayı terlettiği bu maçlarda 1 sarı ve 1 kırmızı kart gördü.

3 İSİM DAHA VAR ANCAK...

Teknik Direktör Taşkın Güngör'le birlikte önce Bayrampaşa sonra da İnegölspor serüvenine atılan diğer futbolculardan Özgür Mollamehmetoğlu (Pazar), Fatih Gültekin (Rize), Sofu Baykal (Konya) ise İnegölspor'la olan sözleşmelerini uzattıkları için bu sezon Taşkın hocayla birlikte Erzurumspor'a gelmeleri şimdilik zor gözüküyor.  Başarılı kaleci Sofu Baykal'ın 30 yaşına girerek 3. Lig'de yaş kontenjanına takılıyor olması, Erzurum'a transferini imkansız kılan bir başka etken.

Ayrıca Taşkın Güngör'ün İnegölspor'a transfer ettirdiği Karadeniz Ereğli'li Serhad Kalkavan ve 3 sezondur İnegöl forması giyen Araklı'lı Özgür Mollamehmetoğlu, takımlarıyla olan sözleşmelerini uzatan futbolcular arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünce ve fikirlerinizi paylaşın...